”ROMANTTINEN MIELI” SIIRTYY VUOTEEN 2021

12.05.2020Kolmas Tila -teatteriryhmän tuleva teos Romanttinen mieli siirretään vuodella. Poikkeustilan rajoitukset ovat vaikuttaneet myös teatterin työskentelyyn, ja teosta ei olla voitu harjoitella suunnitellusti. Kolmannen Tilan hallitus on siksi päättänyt siirtää tuotannon ensi-iltaa ensi vuoteen.

 

Kolmannen Tilan toiminnan periaatteisiin kuuluu pitkäjänteinen työskentely. ”Romanttinen mieli on teatterimme historian massiivisin tuotanto. Haluamme varmistaa sen työstämiseen ja harjoitteluun riittävästi aikaa.”, kiteyttää Kolmannen Tilan puheenjohtaja Susanna Airaksinen.

 

Ensi-illan siirtäminen antaa kuitenkin lisäaikaa uusille yleisötapahtumille. “Järjestämme produktioiden yhteydessä aina yleisölle avoimia tapahtumia, jotka avaavat tekeillä olevaa teosta ja sen aihepiiriä“, kertoo Kolmannen Tilan dramaturgi Seppo Parkkinen. Syksyn yleisötapahtumista tiedotetaan tarkemmin myöhempänä ajankohtana.

 

Romanttinen mieli on Kolmannen Tilan ja turkulaisten Brahe Djäknar ja Florakören -kuorojen yhteistuotantoa. Teoksen keskeinen tapahtumapaikka on romantiikan ajan Turku, ja se on ihmistietoisuuden kriittistä tarkastelua. Teoksesta voi lukea lisää teatteriryhmän kotisivuilta www.kolmastila.net

 

Lisätietoja:
puheenjohtaja Susanna Airaksinen