Yleisötilaisuus: Matka Romanttiseen mieleen 24.9.2020

16.09.2020Matkalla on monta merkitystä. Matka voi olla matkaa ajassa, matkailijoita ajassa ja paikassa, mielen matkaa, meidän matkamme ymmärtämään mentaalisesti eri tavalla rakentunutta aikakautta. Torstaina 24. syyskuuta teemme matkan Romanttiseen mieleen, Kolmas Tila -teatteriryhmän seuraavaan suurproduktioon.

 

Tilaisuudessa kuulemme puheenvuorot dosentti Timo Vuorisalolta (Ekologia ja evoluutiobiologia, Turun yliopisto) sekä tutkijatohtori Heli Rantalalta (Yleinen historia ja kulttuurihistoria, Turun yliopisto). Romanttinen mieli -teoksen ja siihen linkittyvän ääniteoksen esittelevät ohjaaja Susanna Airaksinen ja dramaturgi Seppo Parkkinen.

 

Romanttinen mieli -teos käsittelee oman aikamme ja varhaisromantiikan aikakauden rinnakkaisuuksia ja yhteyksiä ja ihmistietoisuutta. Se luo kuvan moniäänisestä kaupungista, Turusta vuosina 1800 – 1827. Yleisötilaisuudessa kuulemme puheenvuoroja niin tutkijoilta kuin teatterintekijöiltä. Tilaisuudessa myös julkistetaan ääniteos, joka vie kuulijansa matkalle romantiikan ajan Turkuun ja antaa upean, 360-asteisen kuuntelukokemuksen tapahtumapaikoista.

 

Tutustu ohjelmaan tapahtumasivulla tai seuraa tapahtumatiedotusta Facebookissamme!